Routebeschrijving naar erve "Op 't Oorbeck" in Twekkelo
Gerinkhoekweg 31, 7547 RV Twekkelo - Enschede
Navigatie: Enschede - Gerinkhoekweg 31
Telefoon: 074 - 291 63 91

Vanuit Enschede


Rij over de Hengelosestraat richting Hengelo. Neem de afrit richting Universiteit. Ga bij de universiteit linksaf. Volg de weg onder het spoor door en over de Lonnekerbrug. Ga direct na de brug rechts naar het Transportcentrum. Na ongeveer 150 meter gaat u links. U rijdt nu Twekkelo binnen, ga linksaf over de parallelweg van de Auke Vleerstraat. Na ongeveer 2,5 km bij de kruising richting Boekelo linksaf (Haimersweg). De eerstvolgende weg links is de Gerinkhoekweg. De boerderij is de eerste boerderij rechts (nr. 31).

Vanuit Hengelo


Volg de borden richting 'de Waarbeek'. Rij langs de Waarbeek over de Twekkelerweg. U rijdt nu Twekkelo binnen. Na ongeveer 2 km bij de kruising rechtsaf richting Boekelo. De eerstvolgende weg links is de Gerinkhoekweg. De boerderij is de eerste boerderij rechts (nr. 31).

Vanuit Boekelo


Volg de Windmolenweg het dorp uit richting Enschede. Ga na de brug over de A35 meteen de eerste weg links (Haimersweg). U rijdt nu Twekkelo binnen. Na ongeveer 2,5 kilometer rechtsaf naar de Gerinkhoekweg (vlak voor het kruising op de Twekkelerweg). Op de Gerinkhoekweg is de boerderij de eerste boerderij rechts (nr. 31).

Overige richtingen (A35)


Neem op de A35 de afrit Enschede-West (Grolsch/Westerval) richting Enschede. Neem de eerste afrit op de Westerval richting Stadion/Universiteit (onderaan de afrit linksaf). Na de serie stoplichten de Auke Vleerstraat volgen. Sla linksaf op het Transportcentrum. Na ongeveer 150 meter gaat u links. U rijdt nu Twekkelo binnen, ga linksaf over de parallelweg van de Auke Vleerstraat. Na ongeveer 2,5 km bij de kruising richting Boekelo linksaf (Haimersweg). De eerstvolgende weg links is de Gerinkhoekweg. De boerderij is de eerste boerderij rechts (nr. 31).