Overzicht van kamers en prijzen

Kamer 1: Koets en hooi
Kamer 2: Boerenloft
Kamer 3: Knecht en meid
Kamer 4: De Oost
Kamer 5: 1851

Alle prijzen zijn per kamer en inclusief ontbijt.
Extra bijzetbed voor kind (maximaal 1 per kamer) of gebruik van de slaapbank in de familiekamer: € 20,-.

Aanbieding: Boek drie nachten en ontvang de 4e nacht gratis! Nu reserveren.

Kamer 1: Koets en hooi
Genoemd naar waar vroeger de koets stond en waar het hooi werd binnengeladen. Een open studio appartement in 'loft stijl' met een tweepersoons boxspring en badkamer op de begane grond. Op de open verdieping is een kleine zitkamer, kitchenette, eethoek en slaapbank. De kamer heeft een totale oppervlakte van 48m2.

Prijs per kamer per nacht (op basis van 2 personen): € 115,-.
Prijs voor gebruik slaapbank (maximaal 2 kinderen): € 20,-.

Kamer 2: Boerenloft
Een familiekamer in 'loft stijl' met een tweepersoons boxspring op de verdieping. Op de begane grond is een kleine zit/slaapkamer en de badkamer. De kamer heeft een totale oppervlakte van 37m2.
Prijs per kamer per nacht: € 95,-.

Kamer 3: Knecht en meid
Onze kleinste kamer (het scheelt nauwelijks iets, maar de kleinste kamertjes waren vroeger voor de knecht en de meid) met een tweepersoons boxspring op de verdieping. Op de begane grond is een kleine zitkamer en de badkamer. De kamer heeft een totale oppervlakte van 30m2.
Prijs per kamer per nacht: € 95,-.
Kamer 4: De Oost
In deze royale kamer komen Oost Azi´┐Ż en Oost Nederland samen. De kamer is voorzien van een tweepersoons mahoniehouten bed ingelegd met paarlemoer. De kamer heeft een en suite open badkamer met ligbad met uitzicht over het land, aparte regendouche en handgeschilderde Portugese tegels. De kamer heeft een totale oppervlakte van 31m2.
Prijs per kamer per nacht: € 110,-.Kamer 5: 1851
De royale kamer is voorzien van een open badkamer, 6 meter hoog betegeld met handgeschilderde tegels, gelijk aan de tegels in de zondagse kamer van de boerderij die in 1851 is ingericht. De kamer heeft een tweepersoons boxspring bed en een en suite open badkamer met ligbad met uitzicht over het land en een aparte regendouche. De kamer heeft een totale oppervlakte van 35m2.
Prijs per kamer per nacht: € 110,-.Nu reserveren.


Neem contact op voor de mogelijkheden voor het betrekken van de gehele locatie als groepsaccommodatie (maximaal 10 volwassenen).